FysioPlus Bonaparte

Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel
 

Fysiotherapie voor uw Paard, Hond en/of Kat.


Per November'23 zal onze fysiotherapeute Caren de opleiding Fysiotherapie bij Dieren hebben afgerond. 


Fysiotherapie bij Paard, Hond of Kat: 

Het eerste consult bestaat altijd uit een vraaggesprek (anamnese), onderzoek (in stand en in beweging), functie onderzoek (spieren, gewrichten en specifieke testen) en advies/ tips voor na de eerste bevindingen.

Indicaties:

- Klachten op het gebied van de hals en de rug;

- Artrose

- Trauma aan pezen, banden, spieren of gewrichten;

- Veranderingen van (sport)prestaties of gedrag in huis;

- Behandeling na een operatie of op aanwijzing van de dierenarts;

- Vergroeiingen (spondylose), neurologische aandoeningen (hernia, wobbler), heupdysplasie of instabiliteit problemen in de lage rug.

- Staat de indicatie van uw dier hier niet bij, maar u wilt wel geholpen worden? Bel dan naar de praktijk voor meer informatie.
Tarieven DierFysioPlus Bonaparte

(Alle prijzen zijn exclusief eventuele voorrij kosten aan huis)

Het onderzoek en de behandelingen duren ongeveer een uur. In overleg bespreken wij hoe vaak er een behandeling nodig is en of er eventueel meer specialistische zorg nodig is.

De honden en katten kunnen in de praktijk komen in een geschikte ruimte met een behandeltafel en oefenmogelijkheden. Wanneer het niet mogelijk is om met de hond of kat in de praktijk te komen vanwege een operatie dan kan ik op afspraak bij u thuis komen; u  moet dan wel zorgen voor een geschikte plek (liefst een zachte ondergrond) om mijn onderzoek en behandeling te kunnen uitvoeren.

Hiervoor reken ik wel voorrijkosten: 0-10 km = €5, 10-20km = €10, 20-30km €15, 30-40 km = €20.

Kat:

Intake:                  €45

Behandeling:        €40

Hond:

Intake:                   €65

Behandeling:         €60

Paard:

Intake:                   €75
Behandeling:         €70


* De prijzen zijn per consult.

** Voor het behandelen van de paarden gelden voorrijkosten van €0,30 per kilometer. Wanneer er meerdere klanten op stal, manege of in de buurt wonen dan zullen de voorrijkosten gedeeld worden door het aantal klanten. De afstand wordt gemeten vanaf: Wissel 1, 8331LK te Steenwijk, met de snelste route via Google Maps.

*** Voor het onderzoek en de behandeling van het paard; moet u zelf of een andere aanwezige het paard kunnen monsteren op het harde en het zachte (rechte lijn, volte en longeren (stap, draf en eventueel galop). 

**** Graag voor de tijd uw hond zijn behoefte laten doen (niet langer dan 20-30 minuten wandelen kort voor de behandeling)

***** Graag het paard borstelen of zo nodig afspoelen voor het consult.

 

 

 

 
E-mailen
Bellen