FysioPlus Bonaparte

Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel
 

Het team

Wij vinden een persoonlijke connectie met onze "patiënten" erg belangrijk.

Caren Bonaparte Fysiotherapeute

Mijn naam is Caren, ik ben afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen en sinds 2007 werkzaam als fysiotherapeute in Steenwijk en omgeving. Met het starten van mijn eigen praktijk komen eindelijk mijn passie en mijn werk samen; het helpen van mensen om alle aspecten van hun gezondheid te verbeteren. 

Als fysiotherapeute heb ik ruime ervaring opgedaan in het behandelen/revalideren van o.a. traumatologie (o.a. amputaties, beenbreuken), neurologische aandoeningen (MS, cerebrale parese, hernia (HNP), ziekte van Parkinson), orthopedische aandoeningen (lage rugklachten, nieuwe heupen en knieën, fracturen, sportblessures). Mijn grootste passies liggen in het revalideren met kinderen en sporters (sportspecifieke blessure begeleiding).

Anneke Kluin Beweegcoach (o.a. Miha Bodytec, 65+Fit en BigFitPlus) en gastvrouw

Hallo, mag ik mij even voorstellen...

Mijn naam is Anneke Kluin, geboren en woonachtig in Steenwijk. Heb in Steenwijk op de basis-en middelbare school gezeten en in Zwolle de opleiding tot doktersassistente gevolgd.

In het ziekenhuis de Weezenlanden heb ik vijf jaren lang met plezier gewerkt als afdelingssecretaresse op verschillende afdelingen. Later heb ik nog als doktersassistente een aantal jaren bij een huisarts gewerkt. Mijn laatste baan was als frontdeskmedewerkster in een fitnesscentrum.

Ik ben blij en enthousiast om bij FysioPlus Bonaparte personal trainer, beweegcoach en gastvrouw te werken en u allen te verwelkomen. Ik ben gestart met een opleiding (Fitnesstrainer A) en dat hoop ik in de toekomst te gaan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden om u persoonlijk een specifieke behandeling en advies te geven.

Mijn doel is om een gastvrije, toegankelijk en ontspannen sfeer te creëren waar u graag aan uw gezondheid komt werken en waar de koffie altijd klaarstaat. 

 

 

 
Opbellen
E-mail