FysioPlus Bonaparte

Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel; voor Mens en Dier!
 

MIHA BODYTEC


Miha Bodytec is gebaseerd op EMS training. Het is een sterk opkomende manier van trainen vanwege de effectiviteit: je traint intensief in slechts 20 minuten. En omdat je maar 1 of 2 keer per week hoeft te trainen is dit in bijna elke agenda in te passen. Een total Body Work Out, tijdbesparend en zeer effectief; WAT WILLEN WIJ NOG MEER?! Trainen zoals de allergrootste sterren, atleten en sporters dat doen?! Dat kan nu bij FysioPlus Bonaparte.

Miha Bodytec zorgt ervoor dat spieren op een dieper niveau worden getraind, dat betekent dat je spieren gaat voelen waarvan je niet eens wist dat je die had. Acht grote spiergroepen, zoals de benen, billen en buik, worden tegelijkertijd intensief aangespannen door deze (ongevaarlijke) elektrische impulsen. Ze voelen aan als een soort tintelingen en zijn qua intensiteit aan te passen voor ieder niveau. 

Alle voordelen van Miha Bodytec bij FysioPlus Bonaparte op een rij:

  • Miha Bodytec wordt per 1 januari 2021 uitsluitend gebruikt als onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling of revalidatie of wanneer u een sportieve indicatie heeft; als u een aanvullend pakket heeft dan wordt deze sessie vergoedt door uw zorgverzekeraar;
  • Bodytec is zeer effectief bij (chronische) lage rugklachten, knieklachten, overgewicht, diabetes mellitus type 2, MS, Ehlers Danlos en vele andere (chronische) aandoeningen.
  • 20 minuten trainen met onze Miha Bodytec is net zo effectief als 3 uren fitness in de sportschool;
  • Een zichtbaar resultaat in veel kortere tijd;
  • Voor iedereen toegankelijk; (vraag wel aan je huisarts of specialist of deze training voor jou geschikt is).
  • Resultaat gegarandeerd; (vermindering van vetpercentage, minder kilo's en meer conditie).
  • Een effectieve manier van trainen dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met (chronische) klachten en wordt voor jullie op maat gemaakt. 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info