FysioPlus Bonaparte

Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel
 

Welkom op de Website van FysioPlus Bonaparte; de praktijk voor Fysiotherapie in Steenwijkerland.

 

FysioPlus Bonaparte is DE Fysiotherapiepraktijk in Steenwijk e.o. voor iedereen met een fysiotherapeutische gerelateerde klacht of een gezondheid gerelateerde hulpvraag. Onze praktijk is gelegen op het industrieterrein 'de Dolder'; Wissel 1, 8331LK Steenwijk en wij zijn te bereiken op: 0521-517170


Hunted Steenwijk

Hunted Steenwijk is een onderdeel van FysioPlus Bonaparte en past binnen onze visie om gezondheid te combineren met sportiviteit en beleving. De tweede editie van het populaire kat en muisspel komt terug op 11 februari 2022! Het alternatief op de tv hit Hunted! De deelnemers moeten 4 uren lang uit handen blijven van de opsporingsdiensten die alles uit de kast trekken om alle deelnemers op te sporen door heel Steenwijk. Durven jullie het aan en kunnen jullie uit handen blijven van de opsporingsdiensten?! Kijk op www.huntedsteenwijk.nl voor meer informatie.


INLEIDING

Wat ons bijzonder maakt is dat wij begrijpen dat er een verhaal schuilt achter iedere 'patiënt/cliënt' en juist dat verhaal is voor ons van onschatbare waarde. Luisteren is het belangrijkste onderdeel van elke behandeling, elke dienst en elke service bij FysioPlus Bonaparte. De samenwerking tussen fysiotherapeut, coach en patiënt is essentieel voor het herstelproces. Wij behandelen volgens de visie; een actieve participatie in het herstelproces, samen werken wij aan uw herstel.

Wij hebben ruime ervaring in de (para)medische- en sport wereld, elk jaar vinden er cursussen en bijscholingen plaats zodat wij op de hoogte blijven van de laatste wetenschappelijke handelingen.


DE VOORDELEN VOOR U ZIJN:

* Wij proberen iedereen (indien mogelijk) zo snel mogelijk te plannen.

* Een ruime behandelkamer en twee grote oefenruimtes met voldoende revalidatie mogelijkheden en trainingsopties. 

* Diverse training- en beweegmogelijkheden.

Korte lijnen met huisartsen en specialisten.

* Contracten met ALLE zorgverzekeraars. 

* Klein team (dit betekent volledige aandacht en gespecialiseerde zorg).

 

VERWIJZING OF DIRECTE TOEGANKELIJKHEID

Om een afspraak te maken heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig, u kunt gebruik maken van Directe Toegankelijkheid (DTF). Voor een chronische aandoening heeft u echter wel een verwijzing nodig in verband met de vergoeding van de zorgverzekeraars. Niet nagekomen afspraken worden altijd in rekening gebracht; u ontvangt een rekening via onze praktijk. U dient een afspraak minimaal 24 uren voorafgaand aan uw behandeling af te zeggen.

Een betaling dient ALTIJD direct na het einde van de behandeling voldaan te worden middels een Pin betaling. Dit geldt uiteraard alleen wanneer u geen aanvullende verzekering heeft.  

Maak direct een afspraak; met uw fysiotherapeute, Caren of uw beweegcoach, Anneke.

📞: 0521-517170 

💻: bonapartefysioplus@hotmail.com


Volg ons ook op Facebook (@FysioPlusBonaparte) en Instagram (fysioplus_bonaparte).

 


 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen