FysioPlus Bonaparte


Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel
 

Welkom op de website van FysioPlus Bonaparte; de praktijk voor Fysiotherapie in Steenwijk e.o.

Een fysiotherapiepraktijk in Steenwijk e.o. voor iedereen met een fysiotherapeutische gerelateerde klacht of een gezondheid gerelateerde hulpvraag. Onze praktijk is gelegen op het industrieterrein 'de Dolder'; Wissel 1, 8331LK Steenwijk en wij zijn te bereiken op: 0521-517170

Wat ons bijzonder maakt is dat wij begrijpen dat er een verhaal schuilt achter iedere 'patiënt/cliënt' en juist dat verhaal is voor ons van onschatbare waarde. Luisteren is het belangrijkste onderdeel van elke behandeling, elke dienst en elke service bij FysioPlus Bonaparte. De samenwerking tussen fysiotherapeut, coach en patiënt is essentieel voor het herstelproces. Wij behandelen volgens de visie; een actieve participatie in het herstelproces, samen werken wij aan uw herstel.

Wij hebben ruime ervaring in de (para)medische- en sport wereld, elk jaar vinden er bijscholingen plaats zodat wij op de hoogte blijven van de laatste evidence based practice handelingen.

De voordelen voor u zijn:

* Korte wachttijden 

* Twee grote oefenruimtes met voldoende revalidatie mogelijkheden en trainingsopties. Wij beschikken over cardio apparatuur, verschillende krachtstations, bokszak training, core stability trainingen (therapie ballen, BOSU, ringen en TRX).

* Diverse training- en beweeggroepen; BigFitPlus, 65+Fit

Korte lijnen met huisartsen en specialisten

* Contracten met ALLE zorgverzekeraars 

* Klein team, dit betekent volledige aandacht en gespecialiseerde zorg.

 Om een afspraak te maken heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig, u kunt gebruik maken van Directe Toegankelijkheid (DTF). Voor een chronische aandoening of een behandeling aan huis heeft u echter wel een verwijzing nodig in verband met de vergoeding van de zorgverzekeraars. 


 

BigFit: Elke maandag en donderdag van 19.00u tot 20.00u. 

Heeft u last van overgewicht? Word u overdag steeds sneller moe? Merkt u dat uw conditie afneemt? BigFit is een trainingsprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met (ernstig) overgewicht en wordt voor u op maat gemaakt. Gedurende een periode van 9 weken traint u twee keer per week onder de deskundige begeleiding van onze fysiotherapeute Caren en onze beweegcoach Anneke. Alle deelnemers krijgen elke week een specifiek individueel voedingsschema om een gezonde leefstijl te verkrijgen en gewichtsreductie te bevorderen. Voor het programma start, krijgt iedere deelnemer een uitgebreide intake en worden persoonlijke doelen vastgesteld. BigFit wordt vergoed mits u een aanvullend pakket met fysiotherapie heeft of een daaropvolgende onderliggende aandoening en eventueel een verwijzing van uw huisarts of specialist. De volgende groep start op maandag 6 januari 2020.

 

 


 65+Fit: Elke maandag van 09:00u-10:00u

Het beweeg uurtje is bedoeld voor alle 65+ers die graag weer fit en vitaal willen worden. In een groep werken wij aan conditie, kracht, lenigheid maar gezelligheid en sportiviteit staat voorop. Wanneer u een onderliggende aandoening heeft zoals: diabetes, lage rugklachten, overgewicht of bijvoorbeeld hartfalen dan krijgt u het trainingstraject vergoedt (afhankelijk van het aanvullende pakket van uw zorgverzekeraar). Heeft u geen aanvullende verzekering dan betaalt u €20 per maand (ook als u in de lopende maand instapt). 

 

Slim Roll: (Exclusief bij FysioPlus Bonaparte): De Slim Roll is een vernieuwd apparaat dat binnen de fysiotherapie gebruikt wordt voor bindweefselmassage en lymfedrainage. Op het gebied van gezondheid, beauty en wellness wordt het gebruikt voor het verstevigen van de huid, het verminderen van cellulitis, verbeteren van de bloedsomloop, versterken van het immuunsysteem en het verkrijgen van gezond(er) bindweefsel. Het abonnement is er in de vorm van een strippenkaart (10 ritten); het start tarief is éénmalig €50. De duur van een sessie verschilt per vraag van iedere "sporter" - per lichaamsgebied is het ongeveer 5 minuten. Alleen op afspraak!

 

 Maak direct een afspraak met uw fysiotherapeut.

📞: 0521-517170 

💻: bonapartefysioplus@hotmail.com


Volg ons ook op Facebook (@FysioPlusBonaparte), Twitter (@FysioPBonaparte), Instagram (fysioplus_bonaparte).

 

 

 

 

 

 
Opbellen
E-mail