FysioPlus Bonaparte

Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel
 

Welkom op de website van FysioPlus Bonaparte; de praktijk voor Fysiotherapie in Steenwijkerland.

Update 27 Mei 2020: Corona virus onder het kopje Nieuws!!

Een Fysiotherapiepraktijk in Steenwijk e.o. voor iedereen met een fysiotherapeutische gerelateerde klacht of een gezondheid gerelateerde hulpvraag. Onze praktijk is gelegen op het industrieterrein 'de Dolder'; Wissel 1, 8331LK Steenwijk en wij zijn te bereiken op: 0521-517170

Wat ons bijzonder maakt is dat wij begrijpen dat er een verhaal schuilt achter iedere 'patiënt/cliënt' en juist dat verhaal is voor ons van onschatbare waarde. Luisteren is het belangrijkste onderdeel van elke behandeling, elke dienst en elke service bij FysioPlus Bonaparte. De samenwerking tussen fysiotherapeut, coach en patiënt is essentieel voor het herstelproces. Wij behandelen volgens de visie; een actieve participatie in het herstelproces, samen werken wij aan uw herstel.

Wij hebben ruime ervaring in de (para)medische- en sport wereld, elk jaar vinden er bijscholingen plaats zodat wij op de hoogte blijven van de laatste wetenschappelijke handelingen.

De voordelen voor u zijn:

* Kortere wachttijden 

* Twee grote oefenruimtes met voldoende revalidatie mogelijkheden en trainingsopties. Wij beschikken over Miha Bodytec, Cardio apparatuur, verschillende krachtstations, verschillende vormen van oefentherapie en core stability trainingen (therapie ballen, BOSU, ringen en TRX).

* Diverse training- en beweeggroepen

Korte lijnen met huisartsen en specialisten

* Contracten met ALLE zorgverzekeraars 

* Klein team, dit betekent volledige aandacht en gespecialiseerde zorg.

 Om een afspraak te maken heeft u geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig, u kunt gebruik maken van Directe Toegankelijkheid (DTF). Voor een chronische aandoening of een behandeling aan huis heeft u echter wel een verwijzing nodig in verband met de vergoeding van de zorgverzekeraars. 


Miha Bodytec

Miha Bodytec is gebaseerd op EMS training. Het is een sterk opkomende manier van trainen vanwege de effectiviteit: je traint intensief in slechts 20 minuten. En omdat je maar 1 of 2 keer per week hoeft te trainen is dit in bijna elke agenda in te passen. Een total Body Work Out, tijdbesparend en zeer effectief; WAT WILLEN WIJ NOG MEER?! Trainen zoals de allergrootste sterren, atleten en sporters dat doen?! Dat kan nu bij FysioPlus Bonaparte.

Miha Bodytec zorgt ervoor dat spieren op een dieper niveau worden getraind, dat betekent dat je spieren gaat voelen waarvan je niet eens wist dat je die had. Acht grote spiergroepen, zoals de benen, billen en buik, worden tegelijkertijd intensief aangespannen door deze (ongevaarlijke) elektrische impulsen. Ze voelen aan als een soort tintelingen en zijn qua intensiteit aan te passen voor ieder niveau. 

Alle voordelen van Miha Bodytec bij Fysioplus Bonaparte op een rij:

  • Miha Bodytec wordt ook gebruikt als onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling; als u een aanvullend pakket heeft dan wordt deze sessie vergoedt door uw zorgverzekeraar;
  • 20 minuten trainen met onze Miha Bodytec is net zo effectief als 3 uren fitness in de sportschool;
  • Een zichtbaar resultaat in veel kortere tijd;
  • Voor iedereen toegankelijk; (vraag wel aan je huisarts of specialist of deze training voor jou geschikt is)
  • Resultaat gegarandeerd; (vermindering van vetpercentage, minder kilo's en meer conditie)
  • Een effectieve manier van trainen dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met (chronische) klachten, overgewicht en wordt voor jullie op maat gemaakt. 
  • Gedurende 10 sessies (strippenkaart) traint u 1 keer per week onder de deskundige begeleiding van onze fysiotherapeute Caren en onze beweegcoach Anneke. In de maanden Januari, Juni en September lopen de speciale acties ( 1 strippenkaart 10 x voor €150 in plaats van €200 in de overige maanden).

 

 

Slim Roll: (Exclusief bij FysioPlus Bonaparte): De Slim Roll is een vernieuwd apparaat dat binnen de fysiotherapie gebruikt wordt voor bindweefselmassage en lymfedrainage. Op het gebied van gezondheid, beauty en wellness wordt het gebruikt voor het verstevigen van de huid, het verminderen van cellulitis, verbeteren van de bloedsomloop, versterken van het immuunsysteem en het verkrijgen van gezond(er) bindweefsel. Het abonnement is er in de vorm van een strippenkaart (10 ritten); het start tarief is €50. De duur van een sessie verschilt per vraag van iedere "sporter" - per lichaamsgebied is het ongeveer 5 minuten. Alleen op afspraak!

 

 Maak direct een afspraak met uw Fysiotherapeute, Caren.

📞: 0521-517170 

💻: bonapartefysioplus@hotmail.com


Volg ons ook op Facebook (@FysioPlusBonaparte), Twitter (@FysioPBonaparte), Instagram (fysioplus_bonaparte).

 

 

 

 

 

 
Opbellen
E-mail