FysioPlus Bonaparte


Vertrouwde kwaliteit en samen werken aan herstel
 

(Blog) nieuws vanuit de fysiotherapiepraktijk in Steenwijk

Welkom op ons splinternieuwe blog! Via dit blog houden wij je op de hoogte van alles wat speelt in de wereld van fysiotherapie. We zullen schrijven over nieuwe oefenvormen, veel voorkomende (sport)blessures en de preventie ervan, de nieuwste behandelmethoden en de nieuwste tips op het gebied van gezondheid.


NIEUW: HET ONLINE BOEK VOOR GEWICHTSVERLIES, EEN FITTER EN GEZOND LIJF EN LEVEN

Nieuw verkrijgbaar bij FysioPlus Bonaparte; Het BigFit Ebook. Een boek met gezonde voedingsschema's voor 9 weken. Je gids naar een gezond, fitter en actiever leven. (het online boek voor gewichtsverlies; alle voedingsschema's worden ook gebruikt tijdens ons populaire afvalprogramma BigFit). Het boek kost 19,95 en wordt via email aan u toegezonden nadat uw overboeking rond is.

NIEUW NIEUW NIEUW: SPORTVASTEN BIJ FYSIOPLUS BONAPARTE

FysioPlus Bonaparte Sportvasten: vanaf 7 januari 2019 het nieuwe 8 dagen Plus programma voor het verbeteren van je fysieke en je geestelijke gezondheid. Tijdens deze 8 dagen ga jij je; fitter voelen, energieker voelen, verbeter jij je sportprestaties, heb je gewichtsverlies en een forse vermindering van je lichaamsvet. Het belangrijkste is dat je een verandering van stofwisseling gaat maken: namelijk van suikerstofwisseling naar een vetstofwisseling.Op deze manier ga jij je overtollige vet gebruiken als onderdeel van je energiebehoefte en energieverbruik. Met als doel: een "makkelijker" te behouden streefgewicht. Het sportvasten programma draait 4 x per jaar (januari, juni, september en november). Een deel van de materialen om deel te nemen aan het programma ontvang je in een officiële FysioPlus Bonaparte Sportvasten Box (met o.a. Shake, Pre-probiotica, multi-vitaminen, Matcha poeder). Voor de start van de sportvasten week vindt er een informatie avond plaats waar de boxen kunnen worden aangeschaft en het programma (alle ins-outs) wordt uitgelegd. Je hoeft dus zelf nergens aan te denken!!!! Gewoon 8 dagen knallen!!!! De kosten van het programma (inclusief de box t.w.v. €100) zijn: €150! Er is ruimte voor max. 20 deelnemers per programma. Geef je op via het contactformulier of via onze Facebook pagina.


NIEUW BIJ FYSIOPLUS BONAPARTE; STOX ENERGY SOKKEN VOOR SPORT, WERK, REIZEN EN MEDISCHE DOELEINDEN.

Hoe werken STOX?

Alle STOX Energy Socks bevatten degressieve compressie, waardoor vermoeide benen en spierpijn worden voorkomen zodat je energiek de dag doorkomt! Dus of je nu een groot sportliefhebber, wereldreiziger of workaholic bent: STOX Energy Socks zijn perfect voor iedereen! https://www.stoxenergy.com/nl/

Bij ons krijg je een exclusieve korting van €5 op elke bestelling. Benieuwd? Meerinformatie? Kom dan eens langs op de praktijk.

 

Maak nu een afspraak bel 0521-517170


 
Opbellen
E-mail